BREAKING NEWS: Inca un caz de COVID-19 la Naționala U21: Louis Munteanu, fotbalistul Fiorentinei, a fost testat pozitiv

Postat la: 16.10.2020 17:39

Atacantul român Louis Munteanu a fost testat pozitiv la COVID-19 la revenirea sa la clubul italian de fotbal Fiorentina, după ce a fost prezent la naţionala Under-21 a României, a anunţat, vineri, gruparea viola pe site-ul său oficial.

''Fotbalistul Louis Munteanu, revenit după acţiunea naţionalei Under-21 a României, a fost supus ieri la un test molecular şi a avut un rezultat pozitiv la COVID-19. Jucătorul a fost pus imediat în izolare, fiind în prezent asimptomatic şi sub monitorizarea staff-ului medical viola'', a anunţat clubul într-un comunicat.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Echipa primavera (de tineret) a clubului, la care joacă Munteanu, îşi va desfăşura activitatea fără restricţii, având în vedere că nu a avut niciun contact cu jucătorul român.

În total, până în prezent, dintre participanţii la acţiunea naţionalei de tineret au fost testaţi pozitiv şapte fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Echipa de fotbal Under-21 a României a fost învinsă cu 1-0, în deplasare, de Ucraina (9 octombrie), iar ulterior a învins, la Giurgiu, selecţionata Maltei cu scorul de 4-1, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021. Munteanu nu a evoluat în niciuna dintre partide, fiind rezervă în meciul cu Malta.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu