BREAKING Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, condamnat definitiv intr-un dosar de luare de mita

Postat la: 20.11.2020 15:56

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, a fost condamnată vineri definitiv într-un dosar de luare de mită, anunță Mediafax.

Este una dintre cele mai puternice voci în lupta împotriva coronavirusului. Aproape zi de zi vorbește despre starea pacienţilor internaţi la Iaşi sau despre ultimele noutăţi privind virusul.

Magistraţii Curţii de Apel au păstrat condamnarea de 3 ani cu suspendare, din prima instanţă, însă i-au modificat pedeapsa complementară. Dacă în primă instanţă medicul nu avea voie nici să prea şi nici să deţină o funcţie publică, acum i-a fost interzis doar să predea într-o instituţie de învăţământ, fie ea privată sau publică, timp de 5 ani.

Giuliani îl apără cu sălbătăcie pe Trump - 'Ce trebuie să facem ca să daţi poporului adevărul?', a tunat el, în timp ce vopseaua din cap îi curgea pe tâmple


Soţul ei, Gheorghe Dorobăţ, a fost condamnat şi el în primă instanţă, tot cu suspendare la 2 ani şi 3 luni de închisoare. Pedeapsa a fost menţinută. La fel, nici acesta nu are voie să predea. Lui Gheorghe Dorobăţ i se interzice şi exercitarea unei funcţii publice.

Cei doi soţi au fost condamnaţi pentru luare de mită, într-un dosar trimis în judecată de DNA Iaşi, în urma unui flagrant ce a avut loc la începutul anului 2015. Carmen Dorobăţ a fost acuzată că ar fi luat bani de la studenţi pentru promovarea examenelor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu