Branza topita, aliment periculos pentru sanatate?

Postat la: 12.08.2018 22:52

branza google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Branza topita este foarte apreciata in Romania si reprezinta un deliciu pentru multi copii. O vedem mereu pe rafturile magazinelor, uneori este mai scumpa daca apartine unui brand mai mare, iar alteori este mai ieftina daca este „no-name”. Dar.. branza topita are un continut ridicat de fosfati, iar acestia impiedica asimiliarea calciului in organism. Nutritionistii spun ca acest produs alimentar nu aduce niciun beneficiu atunci cand este consumat, iar pe langa asta, contine foarte multi emulgatori, grasimi saturate, sare si foarte multa apa. De altfel, branza topita este facuta din resturile de branza, combinate cu emulgatorii daunatori si se fierb in oale imense. Rezultatul este branza topite pe ca ...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu