Bradul de Craciun a fost amplasat in centrul orașului Satu Mare: Trebuie sa existe și in pandemie

Postat la: 20.11.2020 17:48

Un brad de Crăciun a fost amplasat vineri în centrul orașului Satu Mare. Acesta a fost donat de o familie din oraș și va fi împodobit în perioada următoare de salariații Primăriei. Autoritățile au decis să păstreze tradiția bradului de Crăciun în ciuda pandemiei de Covid 19, anunță MEDIAFAX.

Bradul de Crăciun a fost instalat vineri în centrul municipiului Satu Mare. La fel ca în anii trecuți, bradul a fost donat de o familie din Satu Mare și urmează să fie împodobit cu mii de luminițe.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Spiritul Crăciunului trebuie să existe și în pandemie, susțin reprezentanții autorităților locale.

„În aceste vremuri grele, dorim să oferim sătmărenilor puțin din magia Crăciunului! Avem nevoie să ne bucurăm, chiar dacă anul acesta vom petrece sărbătorile mai mult acasă, alături de cei dragi! Vă invit să vă bucurați de spiritul Crăciunului, de bradul și de luminițele care îl vor împodobi și care sper să vă încarce de energie pozitivă! Să sperăm că în curând totul va fi bine!”, a scris, pe Facebook, primarul orașului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu