Bosniacul Dado Mulabdici va antrena portarii de la CSM Bucuresti

Postat la: 16.10.2020 20:00

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a anunţat, vineri seară, cooptarea în staful tehnic a bosniacului Mehmedalija Mulabdici, care va antrena portarii.

Dado Mehmedalija Mulabdici a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon, potrivit news.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Dado Mulabdici s-a născut în Sisak, Bosnia şi Herţegovina, în 20.06.1967. În cariera de jucător a adunat peste 30 de selecţii în naţionala Iugoslaviei şi 40 de selecţii în naţionala Bosniei şi Herţegovina. Printre cele mai importante trofee pe care le-a obţinut se numără medalia de aur la Jocurile Mediteraneene, Cupa EHF, Cupa Iugoslaviei sau titlul de campion al Turciei.

A antrenat mai multe echipe din fosta Iugoslavie, naţionala Tunisiei şi vine la CSM Bucureşti din Qatar, de la echipa SC Lekhwiya. Multiplu campion al Africii, a declarat după semnarea contractului: ”Mă bucur să fiu aici, alături de voi, şi abia aştept să începem să muncim împreună. Sunt convins că o să facem o treabă bună şi, odată cu asta, vor începe să se vadă şi rezultatele”.

CSM Bucureşti va juca următorul meci duminică, pe teren propriu, cu FTC Budapesta, în etapa a V-a a grupei A din Liga Campionilor. Înaintea acestei partide, CSM ocupă locul 4, cu 4 puncte.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu