BOMBA! Iata cum am avertizat SRI pe 5 Iunie 2017! Din nou am avut dreptate! Astept rezultatele investigatiei fata de actul terorist comis ieri asupra NASUL TV!

Postat la: 13.10.2017 13:49

SRI a fost avertizat acum 18 saptamini ! Aveti Documentul mai jos !

In atentia SRI, maxima urgenta

Domnule Director SRI, Eduard Hellvig

In calitate de actionar majoritar al S.C. „Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii” S.A. si Presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii care patroneaza Televiziunea Libera NASUL TV, va supun atentiei aspecte de o gravitate maxima privind incercarea de preluare agresiva a Televiziunii Libere, dupa modelul patentat de cuplul Coldea-Ghita la preluarea Realitatea Tv si apoi la infiintarea frauduloasa a televiziunii Romania Tv.

Va fac aceasta sesizare de urgenta fiindca vorbim de ore si de zile. Se incearca indepartarea mea si a echipei editoriale din fruntea Televiziunii Libere.

Va fac aceasta sesizare in virtutuea MISIUNII pe care SRI o are si citez de pe site-ul oficial al SRI :

MISIUNE

Protejarea valorilor democratice şi promovarea intereselor naţionale ale României şi ale aliaţilor săi pentru realizarea securităţii naţionale, asigurarea respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor şi apărarea statului de drept. ”

Domnule Director,

Dupa cum stiti, asupra mea si a Televiziunii Libere s-au produs nenumarate tentative in mandatul lui Coldea de „asasinat politic si economic” prin folosirea unor Institutii de Forta (CNA, ANAF, DGIPI, ONPCSB, MAI, SRI). Am supravietuit.

Deasemenea, dupa cum stiti, eu personal si NASUL TV am fost singurii sustinatori din mass media romanesti ai Administratiei Crestine Trump-Pence, atit in campania electorala cit si dupa. Statele Unite, aliatul nostru principal, dovada si proxima intilnire intre Presedintele Klaus Werner Iohannis si Presedintele Donald J. Trump.

Si nu uitati, NASUL TV USA are baza in Statul Michigan, acolo unde Trump a cistigat alegerile si electorii cu numai 12.000 de voturi distanta. Este un Stat unde romanii au votat peste 80% cu Trump. Si au votat multi. Trump a recunoscut ca Michigan este cea mai mare surpriza electorala, nu s-ar fi asteptat sa il cistige. Exista inregistrari.

Domnule Director,

Am facut aceste precizari ca sa intelegeti CONTEXTUL in care generalul Coldea a demarat Operatiunea anti Radu Moraru si anti Televiziunea Libera, la sfirsitul anului trecut. Se pare ca nici Ambasadorul Hans Klemm nu este strain, potrivit surselor mele. Hans Klemm locuieste in Michigan la citeva minute de Studioul NASUL TV USA si stie bine potentialul nostru.

CONCRET

In aceasta operatiune au fost implicati oameni din „cimpul tactic” si institutii din „cimpul tactic”.

Oameni : Alexandru Paul Moraru, actionar minoritar NASUL TV si colaborator SRI Constanta, Adrian Buca – fost actionar NASUL TV, avocata Ungureanu Aura Speranta si administrator judiciar Jiros Georgeta (care s-a retras dupa ce a inteles in ce fapte penale s-a implicat).

Institutii : Radiocom, Top Expert Brasov

Concret.

Pe 29 si 30 Decembrie 2016 (de Revelion, fara sa ma anunte – desi sint actionarul majoritar) persoanele de mai sus au incercat introducerea in faliment a societatii care detine peste 80% din capitalul social al NASUL TV S.A., societate unde familia mea detine peste 75% din Actiuni. Alexandru Paul Moraru are restul.

Pe 13 Ianuarie 2017, Alexandru Paul Moraru negociaza in secret cu Radiocom, fara sa fiu anuntat de niciuna din parti, preluarea unei Creante de 17.000 de euro, in nume personal – desi ambele parti erau obligate sa stinga Creanta in numele NASUL TV pentru a se termina Procesul de Insolventa.

Practic, eu nu am avut dreptul, prin „aranjamentele” celor de mai sus, nici macar la un Plan de Reorganizare de minim 1 an, inainte de Cererea de Faliment.

Practic, se incearca preluarea agresiva, de catre oameni si institutii din „cimpul tactic”, a Televiziunii Libere NASUL TV, cu un capital social de 8 milioane de euro, pentru o „asa zisa creanta” de 17.000 de euro. Pute urit!

Am citeva probe si surse care demonstreaza ca Marti, 6 IUNIE, se pregateste inlaturarea Consiliului de Administratie de la NASUL TV S.A., inclusiv a mea ca ffPresedinte al CA si garant al independetei editoriale, precum si inlaturarea realizatorilor de emisiuni.

Daca generalul Coldea nu a reusit sa inchida NASUL TV cit era in functie, iata ca acum se incearca „lichidarea” mea si a echipei mele si inlocuirea cu niste netrebnici.

Adevarul e ca ar da extrem de prost sa inchizi NASUL TV, singura Televiziune din Romania care l-a sustinut pe Trump ! Asa ca s-a trecut la Planul B, lichidarea „NASULUI” si a echipei sale care a rezistat peste 5 ani in fruntea Televiziunii Libere.

De rusine pentru Tara mea si Neamul Romanesc, inca nu trimit aceasta Scrisoare la Washington. Deocamdata doresc sa ne spalam rufele in Romania !

Domnule Director,

Va rog sa dispuneti de urgenta verificarile necesare si retragerea de urgenta a personajelor si institutiilor apartinatoare „cimpului tactic”.

Domnule Director,

NASUL TV va supravietui oricum, stiti bine cit de caliti sintem. In plus, avem citeva sute de actionari si peste 14 milioane de romani care ne urmaresc. Peste 3 milioane sint in strainatate.

Imi pare rau sa o spun dar cele mai grele momente din viata mea si din viata de 5 ani a Televiziunii Libere au fost sub Presedintia D-lui Iohannis. Inadmisibil ! Mai ales ca stiti bine ca l-am sustinut puternic in 2014, in defavoarea lui Ponta !

Domnule Director,

Va apreciez si va multumesc personal fiindca ati scapat Romania de flagelul Coldea. Va doresc sa contribuiti decisiv la indepartarea tuturor celor care fac rau Romaniei, incepind cu „metastazele” SRI.

Vreau sa stiti ca atit eu cit si colegii mei de la NASUL TV sintem oameni liberi si patrioti. Punct.

Si ca o particularitate, Adrian Buca este acelasi personaj care in August 2014, la comanda SRI-DGIPI, a incercat inchiderea NASUL TV, prin neplata unei amenzi CNA de 40.000 de lei, neplata care ar fi dus la anularea Licentei Audiovizuale pentru NASUL TV. Dar am fost vigilent :). Chiar daca „racolatul” Buca era prietenul meu cel mai bun ! Ce fac Serviciile din Om ! Neom !

Astept masuri de urgenta fiindca vorbim atit de MISIUNEA SRI cit mai ales despre MISIUNEA ROMANIA, pe care NASUL TV, cu probe nu cu birfe, si-a asumat-o ! Ziua de MARTI, 6 IUNIE este IMEDIAT ! Intilnirea cu Trump este tot IMEDIAT !

In sfirsit, avind o scurta convorbire cu ofiterul Ovidiu Marincea, purtator de cuvint al SRI, am aflat ca nu sint o persoana iubita in SRI fiindca „injur si critic” SRI. Culmea, de cind Coldea a fost „pensionat”, eu nu am avut nici macar o virgula impotriva SRI !

Cu toate ca am semnalat ca va trimit o Sesizare de Maxima Urgenta, ofiterul Marincea mi-a reprosat ca ii rapesc din timpul petrecut cu familia. E pe inregistrare :)))

Sa fiti iubit!
Radu Moraru

Actionar majoritar NASUL TV

Presedinte al CA al NASUL TV

Garant al Televiziunii Libere

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu