Body-cam-uri pe politistii din Constanta! (galerie foto)

Postat la: 18.10.2020 18:36Atenție, șoferi: polițiștii din Constanța sunt acum dotați cu body-cam-uri, sisteme de înregistrare audio-video care surprind și înregistrează discuțiile purtate între oamenii legii și participanții la trafic și nu numai.

După ani de zile de discuții și promisiuni, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, alături de alte structuri din întreaga țară, a fost dotat cu body-cam-uri, instrumente necesare în buna desfășurare a muncii de teren.

Astăzi, 18 octombrie 2020, reprezentanții IPJ Constanța au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării măsurilor anti-Covid în vigoare, inclusiv purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura, dar și privind respectarea distanței sociale prevăzute de lege.

Polițiștii care au participat la acțiunea de astăzi au fost dotați cu body-cam-uri, instrument foarte util pentru buna desfășurare a activității de zi cu zi a polițiștilor.Sistemul de înregistrare audio-video este vizibil participanților la trafic, camera fiind amplasată în zona pieptului agentului de poliție.

Totodată, camerea este semnalată și prin mesajul „Atenție! Înregistrare audio-video“.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu