Birouri permanente au dat termen de doua saptamani pentru propunerile de membri in Consiliul de administratie al SRTv

Postat la: 13.03.2018 17:14

Birourile reunite ale celor două Camere au aprobat, marţi, stabilirea unui termen de două săptămâni până la care pot fi făcute propunerile nominale finale pentru Consiliul de administraţie al Societăţii Române de Televiziune. "Am hotărât stabilirea unui termen de două săptămâni în care toate grupurile parlamentare să facă propunerile pentru Consiliul de administraţie al SRTv, având în vedere că expiră mandatul preşedintelui interimar", a anunţat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite.

Până în prezent, au fost făcute propuneri nominale pentru Consiliul de administraţie al SRTv din partea grupurilor parlamentare ale PNL, USR, UDMR, ALDE, grupul parlamentar al minorităţilor naţionale, preşedintele României, personalul angajat al SRTv. PSD nu a făcut încă propuneri pentru Consiliul de administraţie al SRTv. Din partea PNL au fost propuşi Cristian Vasile Petcu şi Liviu Brătescu pentru membri titulari şi Cristina Ancuţa Pocora şi Radu Carp - pentru supleanţi.

USR îi susţine pe Dorin Dan Lazea - membru titular şi Bogdan Victor Ghiu - membru supleant. Grupul parlamentar al UDMR a propus-o pentru membru titular pe Debreczeni Hajnal şi pe Rostas Peter Istvan - pentru funcţia de membru supleant. Grupul parlamentar al ALDE l-a propus pe Andrei Ciprian Coman pentru funcţia de membru titular şi pe Adrian Găzdaru - pentru funcţia de membru supleant, conform Agerpres.

Preşedinţia României a propus-o pe Christel Ţopescu pentru funcţia de membru titular şi pe Bogdan Alexandru Cuza pentru funcţia de membru supleant. Din partea SRTv au fost propuşi doi membri titulari şi doi supleanţi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu