Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_c514qtjokmdu2nqlifvnmk2ed1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Bill Clinton iși continua cariera de scritor și pregatește un nou roman

Bill Clinton iși continua cariera de scritor și pregatește un nou roman

Postat la: 22.05.2020 17:08

Fostul preşedinte american Bill Clinton şi scriitorul James Patterson pregătesc un al doilea roman, care va fi lansat după trei ani de la „The President is Missing”, informează New York Times potrivit news.ro.

Romanul „The President’s Daughter” este programat să fie lansat în iunie 2021. În centrul acestuia stă un fost preşedinte american care trăieşte într-o zonă rurală a statului New Hampshire şi a cărui fiică este răpită.

Prima carte semnată de Patterson şi Clinton, „The President Is Missing”, a apărut în 2018 şi a fost unul dintre romanele cel mai bine vândute din anul respectiv - peste 3,2 milioane de copii.

„The President’s Daughter” va fi un roman de sine stătător, cu noi personaje.

Într-un comunicat transmis de editurile Knopf şi Little, Brown fostul preşedinte spune: „Nu mi-am imaginat vreodată că voi scrie un roman cu un maestru povestitor ca Jim, cu atât mai puţin două. Cred că cititorii se vor bucura să lectureze «The President’s Daughter» la fel de mult cât mă bucur eu să lucrez la el”.

Patterson, unul dintre scriitorii americani cei mai prolofici, le-a transmis cititorilor că nu vor fi dezamăgiţi de viitorul roman.

La începutul lunii mai a fost anunţat că Petterson şi trupa rock Guns N’ Roses vor lansa în septembrie cartea pentru copii „Sweet Child O’Mine”.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu