Benjamin Netanyahu avertizeaza ca Israelul este pregatit sa ia masuri suplimentare pentru a preveni consolidarea poziției Iranului in Siria

Postat la: 14.01.2019 07:31

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat că Israelul este pregătit să ia măsuri suplimentare pentru a preveni consolidarea poziției Iranului în Siria, la doar 36 de ore după ce aviația israeliană a atacat depozite militare iraniene la aeroportul din Damasc, informează agenția Tass, potrivit Mediafax.

"În doar ultimele 36 de ore, forțele aeriene au atacat depozite iraniene cu armament iranian la aeroportul internațional din Damasc. Intensificarea recentă a atacurilor arată că suntem pregătiți mai mult decât oricând să acționăm împotriva Iranului în Siria, așa cum am promis", a afirmat liderul israelian, într-un mesaj transmis de Biroul său.

Citește și: Omenirea, în pragul celui de-Al Treilea Război Mondial: Donald Trump a cerut Pentagonului planuri pentru a ataca Iranul

Cu ocazia unei ședințe a Guvernului israelian, Netanyahu a afirmat că Forțele Defensive ale Israelului au atacat "de sute de ori" obiective iraniene și ale organizației militante libaneze Hezbollah.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu