Becali ii transmite lui Sumudica: 'Daca-i si bati si ii mai si iei la misto, turcii te impusca. Lasa-l pe Dica in pace!'

Postat la: 07.12.2017 12:15

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că a avut o discuţie ci antrenorul formaţiei Kayserispor, Marius Şumudică, în care i-a recomandat să nu îi mai provoace pe turci prin gesturile şi afirmaţiile sale. "Tu eşti nebun, vrei să te împuşte ăia?", declară Becali că i-a spus lui Şumudică. Totodată, patronul FCSB i-a cerut fostului antrenor al Astrei Giurgiu să nu mai vorbească de jucătorii Denis Alibec şi Constantin Budescu şi să nu-l mai critice pe Nicolae Dică.

"Am vorbit aseară cu Şumudică. I-am zis: S-a speriat. ", a declarat Becali, la Pro X, potrivit News.ro.

Citește și: Nicolae Dică face un nou experiment cu Lugano: Florin Coman va juca vârf de atac

Marţi, antrenorul formaţiei Kayserispor, Marius Şumudică, a declarat că dacă ar lucra în Turcia cu atacantul FCSB Denis Alibec acesta ar ajuge în jumătate de an la una dintre marile echipe din Istanbul.

"Mie mi-au fost de ajuns doi ani să lucrez cu Budescu şi doi ani cu Alibec şi cred că îi cunosc mai bine decât cei care au lucrat zece ani cu ei. Budescu rămâne acelaşi, indiferent ce se întâmplă cu el. Poţi să-l trimiţi şi la echipa a treia pentru că nu are niciun fel de problemă, se comportă la fel. Ok, Denis greşeşte, nu pot să fiu eu cel care îi ia apărarea, dar fotbalul românesc are nevoie de Denis Alibec, dacă vrem să facem ceva. Este un jucător care poate face diferenţa şi rar mi-a fost dat să văd un asemenea atacant. E adevărat că face o sumedenie de greşeli, dar dacă îi dai în cap, nu îl mai scoţi. Mâine l-aş lua şi eu vă garantez că dacă Denis ajunge în Turcia, în jumătate de an ar ajunge la o echipă mare din Turica dacă ar lucra cu mine. Este unul dintre cele mai bune vârfuri pe care le-am văzut în cariera mea de antrenor şi de jucător, dar trebuie să ştii să lucrezi cu el", a spus Şumudică, la Digi Sport.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu