BEC, decizie RADICALA dupa atacurile xenofobe postate de PSD pe Facebook. USR a facut anunțul in ziua alegerilor prezidențiale

Postat la: 10.11.2019 17:24

USR Sibiu anunţă că BEC a decis ca filiala PSD să şteargă postările xenofobe. În opinia USR Sibiul aceste postări sunt încă o dovadă că în această campanie electorală ”competitorii s-au bazat mai mult pe campanie negativă, defăimătoare şi nu pe o campanie a proiectelor şi ideilor pentru România”.

”PSD Sibiu a încălcat legea cu postările FALSE, defăimătoare şi xenofobe la adresa lui Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS, publicate pe pagina lor de facebook şi ca advertoriale în presă. Am făcut două sesizări la Biroul Electoral Judeţean Sibiu referitoare la cele două postări false, defăimătoare şi xenofobe, folosite ca materiale de propagandă electorală, ale organizaţiei PSD la adresa lui Dan Barna, pe care le-aţi văzut cu toţi zilele trecute. Ambele sesizări au fost admise şi, ca urmare a deciziei BEJ, PSD Sibiu este obligat să şteargă toate materialele apărute pe internet şi în presă. Decizia este transmisă şi Inspectoratului de Politie Judeţean Sibiu în vederea aplicării sancţiunii contravenţionale”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a USR Sibiu.

Ciolacu a votat cu speranța unei Românii mult mai bune: 'Îmi doresc din tot sufletul să vină cât mai mulți români la vot'. Ce spune despre votul din Diaspora

În opinia USR Sibiu, aceasta este încă o dovadă că în această campanie electorală ”competitorii s-au bazat mai mult pe campanie negativă, defăimătoare şi nu pe o campanie a proiectelor şi ideilor pentru România”.

PSD Sibiu a postat pe Facebook un mesaj cu caracter pxenofob, în care îi acuza pe Iohannis, Orban şi Barna că au nume de străini, spre deosebire de  Viorica Vasilica Dăncilă.

”Le atragem atenţia domnilor Ludovic Orban, Klaus Werner Iohannis şi Barna că membri PSD nu au ironizat numele de origine străină, adică ungară şi germană pe care aceştia le poartă”, era mesajul PSD Sibiu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu