Bayern Munchen trebuie sa se decida pana la 30 iunie 2020 daca il cumpara pe Coutinho

Postat la: 12.10.2019 18:48

Philippe Coutinho pare că a renăscut de când a ajuns la Bayern Munchen. Jucătorul a fost cedat în această vară de Barcelona, sub formă de împrumut, clubului bavarez și a impresionat prin calitățile și evoluțiile sale, devenind unul dintre liderii echipei din Germania, potrivit Mediafax.

Până acum, mijlocașul brazilian a marcat de două ori și a oferit două pase de gol în Bundesliga, în timp ce în cele două meciuri din grupele Ligii Campionilor a oferit un assist.

Atât antrenorul său, Niko Kovac, cât și directorul sportiv al lui Bayern Munchen, Hasan Salihamidzic, au avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului venit de la Barcelona.

Citește și: Steaua - Rapid din Liga a IV-a București s-a încheiat 10-0

"Pare că dansează cu mingea", a spus tehnicianul Kovac, care a mai continuat: "Mereu știe ce și când trebuie să facă".

"Este un jucător de echipă și faima nu i s-a urcat la cap. Este un băiat umil, care respectă pe toată lumea", a aprecizat oficialul bavarezilor, Salihamidzic.

Până acum, clubul Bayern Munchen nu s-a pronunțat în ceea ce privește păstrarea lui Coutinho și pentru următoarele sezoane. Echipa din Germania are o clauză de cumpărare a brazilianului, care are ca dată scadentă ziua de 30 iunie 2020 și este în valoare de 120 de mlioane de euro.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu