Bayern Munchen il vrea pe Christian Eriksen de la Tottenham

Postat la: 12.10.2019 13:24

Christian Eriksen (27 de ani), fotbalistul lui Tottenham Hotspur, ar fi dorit de Bayern Munchen. Bavarezii l-ar vedea pe danez drept înlocuitorul lui Thomas Muller (30 de ani), cel despre care s-a scris că intenționează să părăsească clubul la care evoluează încă de la juniori, potrivit Mediafax.

Potrivit sport1.de, oficialii lui Bayern Munchen l-au contactat deja pe Christian Eriksen în ultimele luni pentru a se interesa de serviciile sale. Șansele mutării danezului în Germania par cu atât mai mari cu cât acesta a refuzat să își prelungească înțelegerea cu Tottenham, scadentă în 2020.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

Sursa citată mai scrie că Eriksen e considerat de campioana Germaniei drept un posibil înlocuitor pentru Thomas Muller, despre care s-a scris că ar dori să părăsească clubul încă din această iarnă, din cauza timpului de joc redus primit. De asemenea, danezul ar avea un avantaj și prin faptul că ar putea veni liber de contract, în vara anului următor.

Totuși, Bayern Munchen nu va avea o misiune simplă în a-l aduce pe Eriksen. Mijlocașul ofensiv de la Tottenham a fost dorit insistent de Real Madrid în ultimele feresre de transferuri, iar pe urmele sale ar mai fost Juventus și Manchester United, potrivit presei internaționale.

Eriksen evoluează la Tottenham din vara anului 2013, când a fost adus de la Ajax Amsterdam, pentru 13,5 milioane de euro. În actualul sezon, acesta a evoluat în 11 partide, reușind un gol și o pasă decisivă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu