Barna a rabufnit: 'Ne imputinam ca societate, iar noi discutam pe cine a mai cumparat Dancila din targul de parlamentari'. Soluția pentru ieșirea din criza

Postat la: 13.09.2019 14:08

Liderul USR Dan Barna pledează pentru alegeri anticipate, argumentând că ne împuţinăm ca societate iar noi discutăm pe cine a mai cumpărat Dăncilă din târgul de parlamentari şi că avem nevoie urgent de o guvernare solidă şi competentă, avem nevoie de alegeri.

”Singura soluţie democratică pentru ieşirea din actuala criză politică sunt alegerile anticipate. Preşedintele Iohannis a dat trei şanse PSD să conducă România şi de trei ori PSD a eşuat. Acum guvernarea este blocată pentru că PSD se agaţă de guvernare, iar preşedintele nu are ce să le facă”, consideră Dan Barna, conform news.ro.

Alexandru Cumpănașu organizează un protest în Piaţa Revoluţiei, de ziua Alexandrei Măceșanu: 'Haideți să ne trezim și să ne cerem drepturile'

Liderul USR subliniază că anul trecut am mai pierdut 230 000 de oameni care au plecat din ţară, că jumătate dintre tineri vor să plece şi că ”ne împuţinăm ca societate şi avem obligaţia să vorbim despre această problemă şi despre soluţii, acum”.

”Iar noi discutăm pe cine a mai cumpărat Dăncilă din târgul de parlamentari. Suntem într-o criză şi avem nevoie urgent de o guvernare solidă şi competentă. Avem nevoie de alegeri”, conchide Dan Barna.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu