Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_uqf4dcbtj3crb9grb96fihf1b4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Barbat de 70 de ani din Suceava, inecat in Lacul Techirghiol

Barbat de 70 de ani din Suceava, inecat in Lacul Techirghiol

Postat la: 13.07.2019 19:00

Un bărbat de 70 de ani din Suceava s-a înecat sâmbătă în Lacul Techirghiol din judeţul Constanţa. El a fost scos din apă, dar cadrele medicale nu au reuşit să-l salveze.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după amiază, prin apel la 112, pentru găsirea unui bărbat, înecat in lacul Tecchirghiol, în vârstă de aproximativ 70 de ani.
"Pentru salvarea persoanei aflate în dificultate, la locul indicat au fost trimise de  urgenţă o ambarcaţiune de la Punctul de Salvare Acvatic Techirghiol şi un echipaj medical de prim răspuns SMURD. În sprijin a sosit şi un echipaj SAJ", au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.
Bărbatul a fost găsit şi adus la mal. Pentru că era inconştient, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, bărbatul a fost declarat decedat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu