Barbat agresat in fata blocului in care locuieste. Politistii au identificat un suspect. Ce au constatat anchetatorii dupa audieri

Postat la: 14.06.2018 11:40

Miercuri, 13 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un tânăr în vârstă de 31de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii  de lovire sau alte violenţe, faptă comisă pe raza sectorului 2.
 
Potrivit Poliției Române, la data de 12 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 8 au fost sesizaţi  prin intermediul  112, cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic de către un tânăr, în timp ce se aflau în faţa imobilului unde domiciliază.
 
Deplasându-se cu operativitate la faţa locului,  poliţiştii  au identificat  un bărbat de 65 de ani, care prezenta lovituri la nivelul feţei, motiv pentru care a fost solicitată ambulanţa. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
 
În urma verificărilor şi investigaţiilor, la data de 13 iunie a.c., a fost identificat un tânăr de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul subunităţii pentru audieri. 

În sarcina  bănuitului s-a reţinut că la data menţionată, în jurul orei 12.30, în timp ce se aflau în faţa imobilului unde domiciliază,  pe fondul unor divergenţe mai vechi, l-a lovit pe bărbatul de 65 de ani cu un obiect contodent, în zona capului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu