'Bancherul Diavolului' a venit in Romania cu dezvaluiri explozive: 'Guvernul SUA a musamalizat aceste lucruri. Hillary Clinton si Obama erau niste fraudatori'

Postat la: 16.09.2018 14:15

Interviu eveniment cu Bradley Birkenfeld, zis și „Bancherul Diavolului”! Există dezvăluiri atât de spectaculoase și de curajoase, încât par ficțiuni. Realizatorul TVR Claudiu Lucaci a reușit performanța de a-l aduce în fața publicului din România pe autorul bestsellerului internațional „Bancherul Diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian”. Dezvăluiri despre bani, corupție, trădare și răzbunare - o poveste palpitantă și adevărată despre cel mai mare caz de fraudă fiscală din istoria finanțelor spusă de Bradley Birkenfeld duminică, de la 14.30, la emisiunea „Ultima ediție”, pe TVR1.

Eu cred că banca este diavolul, iar eu sunt bancherul care a lucrat pentru diavol. (...)

Ce am făcut noi în Elveţia era legal, foarte legal. Şi anume să ascundem bani în conturi secrete în Elveţia. Şi se întâmpla de decenii. Nu a fost ideea mea! Se întâmpla cu mult înainte ca eu să mă nasc. (…)

M-am dus la multe agenţii americane ca să le spun această poveste, pentru că este una atât de puternică. 20.000 de clienţi cu 20 de miliarde de dolari în bunuri, ascunse, şi asta doar la o bancă dintr-o singură ţară! (…)

Guvernul SUA a muşamalizat aceste lucruri. Aici este problema! (…)

Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ - Cine i-a înjunghiat pe baschetbaliştii americani la Brăila? Un temut interlop, unul dintre atacatori

Ei n-au vrut ca această poveste să fie cunoscută public pentru ca faceau parte din ea. CIA, NSA, administraţia Obama, clienţi bogaţi care finanţau campaniile lor electorale. (...)

Nimeni nu a vrut să o publice în America din cauza lui Hillary Clinton şi Barack Obama care erau şi ei nişte fraudatori. Ei făceau parte din schema infracţională. (…)

Sistemul judiciar american este corupt, nu ţine de echitate şi dreptate, ţine de poziţionare politică şi impostură. Şi sunt anumite persoane care ajung sa fie condamnaţi pentru ca au cauzat probleme. Eu am provocat cea mai mare problemă. Am expus CIA, administraţia Obama, miliardarii şi directorii executivi care aveau banii ascunşi în offshore-uri. Vedete de la Hollywood, oameni ca Kevin Costner, Sylvester Stallone. De ce nu au fost acuzaţi? Avem conturile acestor persoane. Estee Lauder avea conturi la UBS, în Elveţia.”, sunt doar câteva din dezvăluirile spectaculoase pe care Birkenfeld le expune publicului TVR într-un interviu eveniment.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu