Avionul folosit in campania electorala de de premierul canadian Justin Trudeau a fost avariat, in urma coliziunii cu un autobuz ce transporta jurnaliști

Postat la: 12.09.2019 23:39

Un avion folosit în campania electorală de premierul canadian Justin Trudeau a fost avariat miercuri spre joi noapte, în urma coliziunii cu un autobuz ce transporta mai mulți jurnaliști spre terminalul aeroportului din Victoria, Columbia Britanică, informează publicația The Star, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Avionul, inscripționat cu numele Trudeau, tocmai ce aterizase și toți pasagerii debarcaseră. În momentul producerii incidentului, premierul canadian deja părăsise aeroportul.

Autobuzul se îndrepta spre terminal în momentul în care a trecut pe sub aripa stânga a avionului.

Un purtător de cuvânt al Liberalilor, partidul condus de Trudeau, a declarat că urmează să fie evaluate pagubele, însă programul campaniei electorale nu va suferi schimbări.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Trudeau urmează să se zboare joi seară spre provincia Alberta, unde va participa mai multe manifestații electorale. Liderul canadian urmează să folosească un alt avion pentru a ajunge în Alberta, au precizat surse citate de presa locală.

Pozele cu avionul arată o zgârietură în zona unde autobuzul a lovit aripa.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu