Avellino l-a imprumutat pe Claudiu Micovschi de la Genoa

Postat la: 15.08.2019 19:39

Claudiu Micovschi (20 de ani) are şansa să debuteze la profesionişti în următorul sezon. Mijlocaşul român a fost împrumutat de Genoa, pentru un sezon, la gruparea Avellino (Serie C). Anunţul a fost făcut de agentul jucătorului:

”Claudiu Micovschi începe o nouă aventură a carierei, de data aceasta la seniori. Internaționalul român a fost împrumutat de Genoa pentru acest sezon la Avellino Calcio, un club de mare tradiție în fotbalul italian. Mult succes, Claudiu!”, potrivit Mediafax.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

Mijlocaşul de 1.80 m a fost lansat în fotbal de Luceafărul, iar în 2015 a ajuns pentru prima dată în Italia, la Chevo, unde a fost împrumutat pentru jumătate de sezon. Evoluţiile de la echipele de tineret ale formaţiei din Peninsulă i-au impresionat, însă, pe cei de la Genoa, care l-au transferat definitiv. În cei 4 ani petrecuţi acolo, a prins peste 100 de meciuri. Cele mai multe le-a bifat pentru echipa U21, unde s-a făcut remarcat cu 88 de jocuri, 24 de goluri şi 11 pase decisive.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Micovschi este un jucător versatil, evoluează pe toate poziţiile de la mijlocul terenului, dar dă un randament bun şi ca atacant. Poziţia sa de bază este aceea de aripă stânga. Deşi nu a apucat să debuteze la profesionişti, Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 125.000 de euro.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu