Avarie RAJA: Trafic rutier blocat pe mai multe strazi din Constanta

Postat la: 13.09.2019 10:36

Pentru remedierea unor avarii survenite astăzi - 13 septembrie 2019, pe rețeaua de alimentare cu apă, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto, în intervalul orar 10.00 – 12.00, după cum urmează:
  • strada Ion Rațiu, tronsonul cuprins de stra Unirii și bulevardul Mamaia, cu sensul de mers către bulevardul Mamaia, pe o porțiune de aproxiamtiv 50 metri;
  • strada Theodor Burada, tronsonul cuprins de bulevardul I. C. Brătianu și strada Cibinului, pe o porțiune de aproximativ 100 metri;
  • strada Făgetului, tronsonul cuprins de strada Maramureș și Ion Andreescu.Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
Abonații din zonele menționate nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductele sub presiune.

RAJA SA cere scuze participanților la trafic din zonele respective pe care îi asigură că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu