Au ajuns dupa gratii pentru contrabanda: Patru persoane au fost reținute

Postat la: 15.02.2018 06:54

Patru persoane au fost reţinute miercuri de poliţiştii din judeţul Hunedoara, fiind acuzate de contrabandă cu ţigări, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la aproximativ 80.000 de lei, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, au efectuat miercuri 12 percheziţii în locuinţele unor persoane din municipiile Hunedoara şi Timişoara, prilej cu care au ridicat 7.700 de pachete de ţigări care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de lege.

Citește și: Ministrul Eugen Teodorovici, schimbare RADICALĂ! Cum vrea să EVITE o RISIPĂ anuală de ZECE milioane de euro

"Din cercetări a reieşit că persoanele implicate ar fi dobândit ţigarete din spaţiul extra-comunitar, pe care le-ar fi comercializat pe piaţa neagră, în perioada decembrie 2017 - februarie 2018, în localităţile Hunedoara şi Timişoara. Patru persoane, cu vârste cuprinse între 50 şi 59 de ani, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, fiind reţinute pentru 24 de ore", se arată într-un comunicat al IGPR remis AGERPRES.

Poliţiştii continuă cercetările în acest dosar penal care are ca obiect infracţiunea de contrabandă.

Citește și: Ce meserie BĂNOASĂ are Andreea Cosma și cui i-a DONAT un apartament

Acţiunea de miercuri a poliţiştilor hunedoreni a beneficiat de sprijinul colegilor lor din IPJ Timiş, precum şi al luptătorilor de la serviciile pentru acţiuni speciale din Hunedoara şi Timiş.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu