Atitudinea agresiva a lui Dragnea, criticata dur de Radu Banciu: 'Simte ca nu mai are nimic de pierdut. Va face orice cat are degetul atomic la dispoziție'

Postat la: 13.07.2018 11:14

Realizatorul Tv Radu Banciu a comentat în ediția de joi, la B1 Tv,  atitudinea extrem de agresivă arată de Liviu Dragnea după ce a primit condamnarea la închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

"Președintele Klaus Iohannis a declarat după summit-ul NATO de la Bruxelles că nu a contribuit la condamnarea lui Liviu Dragnea așa cum l-a acuzat liderul PSD ieri la Antena 3 unde l-a făcut albie de porci. Un Liviu Dragnea ofensiv, bineînțeles, un Liviu Dragnea care nu mai are nimic de pierdut, care simte că lațul i se strânge în jurul gâtului și care va face orice numai să se mai distreze un pic cât are puterea și degetul pe butonul atomic la dispoziție. Și atunci, iată, face tot ce îi trece prin cap cu aceste ordonanțe de urgență care să spânzure ca în jocurile copilăriei justiția. (...)

Comisia Europeană face PREVIZIUNILE care vor afecta toți românii - Ce se întâmplă cu inflația și șomajul în viitorul apropiat

Cine se gândea că după scornicăreșteanul nostru preferat, la un moment dat o să ajungem la Victor Ponta și după la Liviu Dragnea. Are Liviu Dragnea ceva din Victor Ponta. Victor Ponta ăla de care nu vă mai amintiți astăzi că nici nu mai aveți de ce, ăla peste care a trecut timpul, au trecut deja niște ani, caraghiosul ăla care chiar se bătea la un moment pentru șefia țării. Noroc că astea s-au uitat. Au căzut într-un derizoriu atât de îndepărtat încât astăzi nu mai reprezintă absolut nimic. Nu poți duce după tine apocalipsa rateurile pe care le dai în fiecare seară. Asta făcea Victor Ponta", a afirmat Radu Banciu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu