Atacantul lui Eintracht Frankfurt, Luka Jovic, s-a ințeles cu FC Barcelona

Postat la: 11.02.2019 23:15

Atacantul de la Eintracht Frankfurt a ajuns la o înţelegere cu oficialii grupării catalane, după ce a negociat şi cu Real Madrid, scrie Marca.

Golgheterul din Bundesliga, în vârstă de 21 de ani, are menirea de a-l înlocui, cu timpul, pe uruguayanul Luis Suarez (32 de ani), ieşit din formă în acest moment.

Cel mai bun marcator al celor de la Frankfurt aparţine, de fapt, de Benfica, portughezii împrumutându-l în Germania. Deşi au ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii atacantului, acum şefii Barcelonei vor trebui să se pună de acord şi cu omologii de la Benfica. Jovic va ajunge la Barcelona în vară, susţin jurnaliştii spanioli.

Atacantul sârb a fost transferat de Benfica de la Steaua Roşie Belgrad în 2016, dar şi-a petrecut ultimele două sezoane sub formă de împrumut la Eintracht Frankfurt, în Bundesliga. De atunci, acesta a marcat de 28 de ori în 54 de meciuri. În acest sezon, Jovic a punctat de 19 ori în 27 de meciuri din toate competiţiile.

Tot în vară, la Barcelona va ajunge Frenkie De Jong, cumpărat încă din această de Barcelona de la Ajax, pentru aproximativ 90 de milioane de euro. Kevin-Prince Boateng a fost împrumutat pentru şase luni de la Sassuolo, din Italia, pentru a fi dublura lui Luis Suarez până la vară. Munr El Haddadi a fost cedat în această iarnă de Barcelona la Sevilla.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu