Atacantul Lacina Traore a fost prezentat oficial la CFR

Postat la: 15.08.2019 16:16

Atacantul Lacina Traore a fost prezentat oficial la CFR. Jucătorul în vârstă de 29 de ani se alătură lotului pregătit de Dan Petrescu, potrivit Mediafax.

"CFR 1907 Cluj anunţă transferul atacantului ivorian Lacina Traore! Fotbalistul care a mai evoluat în Gruia între 2008 şi 2011, a revenit la echipa noastră şi va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor stabilite. Îi urăm bun venit la CFR Cluj şi mult succes în tricoul echipei noastre!", se arată în comunicatul CFR-ului.

Citește și: SURSE - Analiză internă PSD pentru turul 1 la prezidențiale .

Dan Petrescu (50 de ani) a anunţat că Lacina Traore (29 de ani) e primul transfer făcut de CFR Cluj după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, care i-a asigurat biletele cel puţin pentru grupele Euopa League.

Traore e cel mai scump fotbalist vândut de CFR vreodată. În 2011, Kuban Krasnodar plătea şase milioane de euro pentru a-l aduce pe vârful ivorian. La formaţia rusă era antrenor tot Dan Petrescu. "SuperDan" are încredere că-l poate transforma din nou în golgheter pe Traore şi l-a inclus pe atacant în planurile sale de viitor.

Citește și: REVOLTĂTOR Operatoarea care a repezit-o pe Alexandra la 112 NU a fost sancționată de STS: Femeia a respectat procedura

"Deocamdată a venit Traore, vedem ce va fi. Trebuie să mă hotărăsc zilele astea. Să vedem în ce grupe ajungem, dacă ajungem în Champions League sau în Europa League. Şi după aia voi lua o hotărâre", a anunţat Petrescu la revenirea din Scoţia, conform telekomsport.ro.

În urmă cu 4 zile, antrenorul îl critica dur pe fotbalist. "Traore deocamdată e ex-fotbalist, n-a mai jucat de nu ştiu când. Poate dacă-l ia Dan Petrescu, poate, aşa zice el, nu eu, va ajunge iar fotbalist cum a fost odată. Sper. O zice el tata, dar până atunci să se apuce de foitbal, că încă nu joacă nimic, stă şi nu ştiu pe unde e acuma", comentase tehnicianul campioanei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu