Asociatia Verde Urban: Primaria Constanta ar fi somat locatarii blocului T5 din Tomis Nord sa isi mute masinile din parcarea aferenta blocului“ (galerie foto)

Postat la: 11.02.2019 22:36

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de Asociația Verde Urban, fără prea multe explicații, Primăria Constanța ar fi somat locatarii blocului T5 din Tomis Nord să își mute mașinile din parcarea aferentă blocului.

”De ce? Sunt două posibilități:
1. ”Investitorul”, proprietarul mastodontului, care a obținut autorizație de construire fără a avea locuri de parcare pe terenul propriu (condiție obligatorie) și a construit ilegal încă doua etaje peste cele 7 etaje permise de PUZ, continuă lucrările într-un mod suspect, șantierul extinzându-se peste locurile de parcare plătite de ani de zile de locatari la primărie.

2. Lotul de teren de lângă ”mastodont” , din fața blocului T5 (Aleea Argeș colț cu Lăpușneanu), este tot proprietate privată și este foarte probabil să se suprapună peste locurile de parcare desființate. Așadar, este posibil să spunem adio încă unei parcări și să ne vindem mașinile. Poate ar fi mai bine...

Deci, încă o mostră de bătaie de joc. Și care a fost reacția primăriei la distrugerea spațiilor verzi și a parcărilor? Aceea de a pune stâpișori. Probabil încă un contract ”special” - se aratîn în postarea făcută de Asociația Verde Urban. 

Sursa foto: Facebook/Verde Urban

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu