Asociarul lui Rudy Giuliani: 'Donald Trump știa ca se forțeaza anchetarea lui Joe Biden de catre Ucraina'

Postat la: 16.01.2020 08:55

Lev Parnas, un asociat al lui Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, a spus că liderul SUA "știa cu exactitate ce se întâmplă" în ceea ce privește eforturile unor apropiați ai președintelui pentru a forţa Ucraina să-l ancheteze pe Joe Biden, unul din potențialii săi contracandidați, potrivit Mediafax.

Parnas, care este anchetat pentru presupuse infracţiuni privind finanţarea electorală, a făcut aceste declarații într-un interviu pentru postul MSNBC, relatează site-ul BBC News.

Asociatul avocatului lui Trump a mai afirmat că Giuliani nu a anchetat presupuse fapte de corupție în Ucraina, ci intenția a fost să caute informații compromițătoare despre un potențial rival al președintelui.

Citește și: SURSE - PNL pregătește o mutare care va provoca CUTREMUR în politică: liberalii trec la saltele

Parnas a spus că președintele minte și a știut că, dacă nu va fi inițiată o anchetă împotriva lui Biden și a fiului său, Hunter, director timp de mai mulți ani la o companie din Ucraina, ajutorul militar acordat Kievului va fi suspendat.

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a decis inculparea preşedintelui Donald Trump pentru abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului. Donald Trump este suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. Cazul va ajunge în Senatul SUA care, după un proces, va stabili prin majoritate de două-treimi dacă Donald Trump este vinovat sau nevinovat. În cazul în care Donald Trump va fi găsit vinovat, va fi destituit. Demiterea preşedintelui Donald Trump este improbabilă în contextul în care Partidul Republican deţine majoritatea în Senatul SUA.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu