Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_araicalaq9g18urngs8f1r0991, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Aryna Sabalenka, dupa meciul cu Simona Halep: 'Am trait momentul, nu m-am gandit la alte lucruri'

Aryna Sabalenka, dupa meciul cu Simona Halep: 'Am trait momentul, nu m-am gandit la alte lucruri'

Postat la: 16.01.2020 13:39

Aryna Sabalenka (Belarus; 12 WTA) a vorbit despre meciul cu Simona Halep (4 WTA), din sferturile de finală ale turneului de la Adelaide, pe care l-a câștigat în două seturi, potrivit Mediafax.

A menționat că a avut emoții până la finalul ultimului punct al meciului, chiar dacă a condus cu 5-0 în timpul setului doi. „A fost un meci foarte greu, Simona a jucat bine. Am rămas concentrată pe ce aveam de făcut, am trăit momentul, nu m-am gândit la alte lucruri. A fost grozav că au venit atâția spectatori să ne urmărească și le mulțumesc pentru asta.

Știam că ea va lupta până la final, nu contează care era scorul. Când conduceam cu 5-0, mă așteptam, într-un fel, că ea va încerca să facă tot ce e posibil pentru a reveni în meci. Nu am fost dezamăgită că am pierdut apoi două game-uri la rând. Asta m-a ajutat să rămân în meci și să nu-mi pierd concentrarea.

Citește și: SURSE - PNL pregătește o mutare care va provoca CUTREMUR în politică: liberalii trec la saltele

Sunt fericită pentru această victorie, mai ales că vine împotriva unei mari luptătoare, așa cum e Simona Halep.” , a declarat Sabalenka, conforim site-ului WTA.com.

Simona Halep a cedat în două seturi, 4-6; 2-6, în fața Arynei Sabalenka. În penultimul act, jucătoarea din Belarus va juca împotriva Dayanei Yastremska (Ucraina; 24 WTA).

Prezența în sferturile de finală de la WTA Adelaide îi va aduce Simonei Halep 22.400 de dolari și 100 de puncte.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu