Arhiepiscopia Craiovei a donat alimente pentru pacienții internați la Spitalul de Boli Infecțioase 'Victor Babeș' din Craiova

Postat la: 21.11.2020 11:48

Peste două tone de alimente a oferit Arhiepiscopia Craiovei pentru pacienții internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova, potrivit Basilica.ro

Alimentele au fost dăruite prin Sectorul Social, Filantropic şi Misionar al Arhiepiscopiei şi prin Asociația Vasiliada, în cadrul campaniei sociale „Dragostea nu cade niciodată”.

Mitropolitul Irineu al Olteniei a subliniat cu ocazia acestei acţiuni importanţa solidarităţii, mai ales în aceste vremuri dificile.

Citește și: Economistul-șef BNR propune tăierea salariilor bugetarilor cu 20%: Înghețarea nu ar fi suficientă în 2021

„Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne învaţă să venim în sprijinul celui care se află în neputință şi în încercarea vieţii. Având în vedere această situație dificilă, noi ne-am gândit întotdeauna la cei care sunt în spitale, la casele lor, bolnavi, care suferă mai ales de acest virus atât de greu”.

„În Biserică noi ne rugăm întotdeauna ca Dumnezeu să îndeplinească cererile celor care au trebuinţă de ajutor. Tot ajutorul vine numai de la Dumnezeu”, a precizat Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu.

Reprezentanții Sectorului Social al Arhiepiscopiei Craiovei păstrează permanent legătura cu managerii unităţilor medicale, pentru a veni în ajutorul acestora.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu