Anunt SOCANT venit din Rusia: Regiunea transnistreana poate deveni teatrul unui conflict armat

Postat la: 16.09.2017 23:15

Anunţ şocant venit din Rusia din partea unui expert. Un eventual război NATO-Rusia ar putea izbucni pe teritoriul Basarabiei. Regiunea transnistreană poate deveni teatrul unui conflict armat dintre NATO și Rusia. Declarația îi aparține expertului rus Alexei Fenenko, care este de părere că relațiile dintre Alianța Nord-Atlantică și Moscova se vor înrăutăți în următorii ani.

Citește și: ȘOC! Motivul REAL al demiterii lui Țuțuianu: detalii (ascunse) despre afacerea acestuia cu armament!

Potrivit lui, alte regiuni care pot isca tensiuni sunt Osetia de Sud sau zona Mării Baltice. În acelaşi timp, fostul adjunct al şefului Pentagonului Jim Townsend a declarat că din cauza agresivității Rusiei este momentul ca NATO să devină mai puternică și mai pregătită pentru a lupta în Europa. Asta după ce, în ultimele două decenii, SUA şi ţările membre ale Alianţei Nord-Atlantice şi-au concentrat toate resursele în războiul împotriva terorismului, conformnato-si-rusia_2980671.html" target="_blank"> publika.md.

Citeşte şi: ŞOC în lumea medicală: Un celebru și controversat doctor, implicat în scandaluri imense, a încetat din viaţă / VIDEO

Luna trecută, Chișinăul a expediat o scrisoare la ONU prin care solicită ca subiectul privind retragerea trupelor ruse din Moldova să fie inclus pe agenda următoarei sesiuni a Adunării Generale, care va avea loc în luna octombrie la New York.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu