Antonio Lopez: 'La mine in tara se protesteaza pentru ca sunt prea multe autostrazi, aici se protesteaza pentru ca sunt prea putine. Este ridicol!'

Postat la: 16.03.2019 13:16

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a afirmat, sâmbătă, la Summit-ul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European, care se desfăşoară la Romexpo, că la el în ţară se protestează pentru că sunt prea multe autostrăzi, iar în România se protestează pentru că sunt prea puţine, scrie news.ro.

„Am făcut o promisiune. Am spus: România, în primul rând. Este cel mai mare eveniment pe care îl avem în această campanie. (...) Socialiştii de aici sunt un eşec. În România sunt oameni care muncesc din greu. Şi văd asta şi în Spania. Românii au ajutat şi Spania“, a declarat secretarul general al PPE.

El a spus că a discutat cu liderul PNL, Ludovic Orban, despre dezvoltarea României.

Citește și: Moment dificil pentru Iohannis, la Summit-ul PPE: Preşedintele a rămas fără voce (VIDEO)

„Am vorbit despre infrastructură. La mine în ţară se protestează pentru că sunt prea multe autostrăzi, aici se protestează pentru că sunt prea puţine. Este ridicol!“, a afirmat Antonio Lopez.

Summit-ul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European se desfăşoară, astăzi, la Bucureşti, iar la reuniune participă Manfred Weber şi Klaus Iohannis.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu