Angelina Jolie este TERMINATA: A luat o decizie RADICALA

Postat la: 17.04.2019 06:08

Angelina Jolie, care se află în proces de divorţ cu Brad Pitt, a renunţat în mod legal la numele de familie Pitt, potrivit unei hotărâri dispusă de un judecător, scrie revista People, relatează News.ro.

Citește și: Apar detalii TERIFIANTE despre accidentul soldat cu 4 morți: 'Muzică la maximum în microbuz, fetiţele fumau şi dansau cu picioarele pe bord'

Aceeaşi hotărâre dispune că ambii actori sunt din punct de vedere legal persoane singure, în timp ce continuă înţelegerea de divorţ, o măsură legală cunoscută drept "bifurcation of marital status" pe care fostul cuplu a solicitat-o. Jolie ar fi vrut să se împace cu Brad, dar actorul a refuzat-o.

Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Jolie, 43 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. Cuplul are şase copii - Maddox, 17 ani, Pax, 15 ani, Zahara, 14 ani, Shiloh, 12 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 10 ani. "Ambii părinţi se concentrează pe ceea ce este mai bine pentru copii", a declarat o sursă pentru People, după ce despărţirea a fost confirmată.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, despre rechemarea ambasadorului României din SUA: 'Teodor Meleșcanu mi-a dat o explicație care nu mi-a plăcut'

Actriţa şi-a reluat rolul principal din producţia Disney "Maleficent: Mistress of Evil", alături de Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer. Filmările la continuare au avut loc la Londra şi s-au încheiat anul trecut.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu