Andrei Caramitru il taxeaza dur pe Klaus Iohannis, dupa cazul militarului care a leșinat langa șeful statului

Postat la: 16.08.2019 08:24

Fostul consilier al lui Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale, a facut o comparatie între cazul militarului care a leșinat joi lângă șeful statului și celebra scena a paltonului.

„Cum sa cadă cineva, un militar, din picioare in fața ta, venit acolo pentru tine, și să nu schițezi nici un gest nimic? Să nu te intereseze? In schimb, acum câțiva ani, să te enervezi imediat când alt militar nu e exact lângă tine să îți ia paltonul... Empatie, ego, probleme mari...”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

În timpul discursului ținut de Klaus Iohannis, joi, la Constanta, de Ziua Marinei, un militar american aflat in spatele sefului statului a lesinat. Unul dintre colegi fuge prin spatele președintelui după targă. În acest timp, șeful statului își continuă discursul, iar soldații încearcă să îi acorde prim ajutor militarului. După încheierea alocuțiunii șefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leșinat. Rămâne neclar dacă președintele a observat sau nu incidentul.

Pe 10 februarie 2015, la scurt timp după ce a ajuns președinte, Klaus Iohannis a mers la Paris si la aterizarea aeronavei prezidentiale s-a dus spre limuzina oficiala care il astepta langa scara avionului. Presedintele a ajuns singur la usa limuzinei, fara sa-l secondeze vreun membru al delegatiei sau organizator, si-a scos singur haina si, dupa ce a asteptat cateva secunde sa i-o ia cineva, a trantit-o pe capota masinii.

Citește și: ANALIZĂ - PSD are 44,3% din mandate în Parlament, înaintea sesiunii extraordinare. Majoritatea guvernamentală atârnă de un fir de ață .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu