Andrei Caramitru amenința JANDARMERIA și PSD-ul cu pușcaria, dupa incidentul de la Topoloveni: Cum grijania voastra bagați oameni in dube?

Postat la: 17.05.2019 15:24

Mai mulți protestatari care îl așteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, în județul Argeș, au fost ridicați de jandarmi și duși la Poliție pentru legitimare. În total este vorba despre 10 persoane. La aflarea acestei știri Andrei Caramitru a avut o reacție rapidă pe pagina sa de Facebook în care și-a arătat indignarea față de acțiunea Jandarmeriei.

Citește și: Doliu în lumea politică: un important lider țărănist a murit

„Nemernicilor. Cum grijania voastră băgați oameni care nu au făcut nimic in dube ca sa nu audă Dragnea ce au oamenii de spus? Intr-o țara din UE, cu Constituție care garantează dreptul la opinie? Cum?

Oamenii ăștia sunt acum reținuți la Poliția Topoloveni. Inclusiv un corespondent media !

O sa votam toți masiv pe 26 Mai. Vom destructura total și Jandarmeria și PSD-ul, ca sa știți, aplicând legile țării asteia și ale Europei. Multi dintre voi in o sa ajungeți in pușcărie - ceilalți o sa fugiți mâncând pământul in străinătate ca nimeni nu vă va mai accepta aici. O sa spălați WC-uri, in cel mai bun caz, dacă aveți noroc. Faceți-va naibii bagajele înainte sa vină tornada peste voi. Vine una așa de mare cum nici nu vă puteți imagina !!!!!”, a precizat Andrei Caramitru (USR) pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a participat vineri la o acțiune organizată de Primăria Topoloveni la Casa de Cultură aflată în centrul localității.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu