Ancheta la Iași, dupa ce un barbat a murit strivit de o grinda

Postat la: 15.08.2019 15:32

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă şi cei ai Poliţiei au demarat o anchetă, după ce în cursul zilei de joi un bărbat în vârstă de 38 de ani a murit strivit de o grindă, potrivit Agerpres.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, a declarat că se fac cercetări într-un dosar de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. 

"Astăzi în jurul orei 10.45 am fost sesizaţi prin serviciul de urgenţă 112 că a avut loc un accident de muncă. Din primele cercetări s-a constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din judeţul Bacău, în timp ce ar fi desfăşurat activităţi în cadrul societăţii, ar fi fost surprins de o schelă metalică ce ar fi căzut peste el", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citește și: Un bărbat s-a înecat în mare, la Eforie

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, dar nu a mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului, medicul declarând decesul. 

Cei care au sunat la 112 au fost reprezentanţii firmei unde bărbatul era angajat din 2017. 

"Este vorba despre un domn în vârstă de 38 de ani, era angajat sudor, era şi şef de echipă şi monta o grindă. S-a rupt şufa care ţinea grinda şi a căzut grinda peste el. Noi am început deja cercetările", a declarat George Tanasievici, inspectorul şef al ITM Iaşi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu