Ana Birchall despre Radu Mazare

Postat la: 04.12.2019 15:00


Pe pagina de Facebook a Anei Birchall a apărut o postare ce face referire la Radu Mazăre, numindu-l pe acesta „cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România.“  

Iată conținutul integral al postării: 

 „Ziua și atacul la Ana Birchall! Și ghiciți cine mă atacă de data asta! Nimeni altul decât Radu Mazăre, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România! ????

Aflu că se continuă atacul și campaniile de defăimare și denigrare la adresa mea, fiind acuzată mai nou că "printr-un exces de zel l-am adus, într-un timp record pe Radu Mazare, un nume sonor, să execute pedeapsa în România"!

Cu alte cuvinte, faptul că mi-am îndeplinit cu responsabilitate și profesionalism obligațiile de ministru al justiției și l-am adus în țară, într-un timp scurt, este adevărat ( de vineri dupa amiaza pana luni dimineata), pe fugarul Radu Mazăre să-și execute pedeapsa este de condamnat și trebuie sa o punem la zid pe Birchall.

Așa e, poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-și exercite talentele de salvamar.

P.S. Pe lângă decredibilizarea mea, acest nou atac are și o altă miză, una importantă pentru dl Mazăre... Dar vom vorbi despre asta într-o postare următoare. “  
Sursa foto-captura-text: Facebook/ Ana Birchall 
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu