AMANTA regelui Juan Carlos l-a TURNAT și a fost interogata: Suveranul a primit un 'comision' de la sauditi

Postat la: 12.09.2019 22:23

Procurori spanioli au interogat joi la Londra o fostă amantă nemţoaică a regelui Juan Carlos, ea afirmând anterior că fostul suveran spaniol a încasat un comision pentru un contract în Arabia Saudită, relatează AFP.

Presa spaniolă a publicat în iulie 2018 înregistrări în care Corinna zu Sayn-Wittgenstein susţinea că Juan Carlos a încasat un comision pentru ca unor societăţi spaniole să li se atribuie contractul pentru un tren de mare viteză între Mecca şi Medina în anul 2011, informează agerpres.ro.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Aceste înregistrări au fost efectuate de controversatul comisar Villarejo, aflat în prezent în închisoare, cel care a înregistrat pe ascuns numeroşi politicieni şi oameni de afaceri spanioli.

Corinna zu Sayn-Wittgenstein, la rândul ei implicată în afaceri, a fost interogată de procurorii spanioli anti-corupţie în calitate de martor, la Londra, unde-şi are reşedinţa.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Parchetul spaniol a iniţiat la sfârşitul anului trecut o anchetă pentru a determina dacă există suficiente elemente în vederea depunerii o plângere pentru corupţie în acest caz.

Regele Juan Carlos, care la momentul faptelor era şef al statului şi beneficia astfel de imunitate, a abdicat în anul 2014 în favoarea fiului său Felipe al VI-lea.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu