Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_f0cg6cek0voe6h8ffjmo32h1t0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Alunecare de teren in Vietnam: 22 de soldați sunt dați disparuți

Alunecare de teren in Vietnam: 22 de soldați sunt dați disparuți

Postat la: 18.10.2020 09:15

Guvernul de la Hanoi a anunţat că 22 de soldaţi sunt daţi dispăruţi după ce o alunecare de teren a lovit duminică dimineaţa o cazarmă din provincia Qang Tri din centrul Vietnamului, transmite Reuters.

'Am avut încă o noapte fără somn', a declarat presei, vizibil emoţionat, ministrul adjunct al apărării, Phan Van Giang, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa

Incidentul de duminică a avut loc la numai câteva zile după ce o altă alunecare de teren, în provincia vecină Thua Thien Hue, a provocat moartea a 13 oameni, majoritatea militari. Echipele de salvare din această provincie continuă căutarea a cel puţin 15 muncitori din construcţii, daţi dispăruţi la începutul săptămânii, într-o zonă muntoasă.

Ploile puternice din octombrie au provocat în Vietnam inundaţii şi alunecări de teren soldate cu cel puţin 64 de morţi. Agenţia meteorologică naţională a anunţat că miercuri se aşteaptă în unele zone precipitaţii de 600 de litri pe metru pătrat. În Quang Tri, potrivit presei de stat vietnameze, nivelul râurilor este cel mai ridicat din ultimii 20 de ani.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu