Alexandru Rafila se REVOLTA: Ar fi greșit sa spunem ca numarul MARE de cazuri se datoreaza inceperii școlii

Postat la: 17.09.2020 14:08

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, susține că elevii nu ar trebui să fie speriați de începerea școlii și că autoritățile ar trebui să comunice și să adapteze măsurile în fiecare școală în funcție de situația de acolo.

"Ar fi foarte greșit să transmitem mesaj că numărul creșterilor se datorează școlii, pentru că școala a început abia de 2 zile. Creștem, va exista o creștere, rămâne să vedem cât de importantă va fi și ce impact va avea deschiderea școlilor. Dacă protejăm bătrânii, nu vom avea probleme.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea, mesaj pentru profesori: Dacă toți și-ar da măștile jos, NIMENI nu i-ar băga la pușcărie

Copiii când pleacă de la școală interacționează unii cu alții, asta nu putem să ținem sub control și aș pleda și pentru o regândire a măsurilor în anumite școli. Trebuie să adaptăm măsurile cu situația din fiecare școală, încât copiii să nu sufere, să se simtă confortabil, să nu meargă la școală și să simtă o frustrare, un stres pentru că, altfel, școala va deveni pentru ei o povară, nu o zonă de atracție. Noi trebuie să-i determinăm să meargă la școală, nu să refuze școala, a declarat Rafila conform Digi 24.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu