Alexandru Nazare exprima prioritațile PNL pentru infrastructura Capitalei

Postat la: 11.02.2019 18:39

Alexandru Nazare, prim-vicepreședinte PNL București a emis un comunicat de presă în care exprimă poziziția partidului cu privire la prioritățile care ar trebui susținute de  Primăria Capitalei cu ocazia votării bugetului.

„Dna Firea si dl Mutu ar trebui să ceară parlamentarilor PSD București să susțină amendamentele PNL la buget, pe infrastructura Capitalei

PNL a propus amendarea legii bugetului de stat pentru realizarea Centurii Feroviare a Capitalei, Autostrada de centura a municipiului Bucuresti – sectoarele de Centură Nord și Sud și Magistralele de Metrou IV și V.

Sunt propuneri concrete, realizabile, de care guvernul poate ține cont ușor, numai să vrea.

PNL a propus suplimentarea cu 120.000 mii lei pentru lucrările de modernizare la Centura Feroviara a Capitalei; creșterea cu 100.000 mii lei pentru sectorul Centura Nord al autostrăzii de centura a municipiului Bucuresti și 150.000 mii lei pentru sectorul Centura Sud; respectiv, 50.000 mii lei în plus pentru magistrala IV Metrou și suplimentarea cu 400.000 mii lei pentru magistrala V de Metrou.

Am auzit multe promisiuni din partea PSD și de la dna primar Firea, și de la guvern, că-și doresc să investească în infrastructură, mai ales în Capitală, unde lucrările trenează.

Parlamentarii PSD de București, pot susține deci amendamentele PNL.

Sunt lucruri de bun simț care pot fi bugetate cu ușurință și ajută să se miște o dată lucrurile pentru proiecte de infrastructură necesare Capitalei și care bat pasul pe loc.”

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu