ALERTA Trafic feroviar blocat dupa ce un tren a deraiat de pe șine

Postat la: 12.08.2018 10:55

Trafic feroviar blocat în județul Dolj, pe Magistrala 900 Caracal-Craiova, în localitatea Cârcea, după ce șapte vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, scrie Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar este blocat pe Magistrala 900 Caracal-Craiova, pe raza localităţii Cârcea (kilometrulCF 200+200), din cauza unui tren de marfă care a deraiat.

Nu sunt persoane rănite.

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, vagoanele au deraiat în zona viaductului din Cârcea.

”Garnitura are în componență 23 de vagoane și locomotiva. Dintre acestea, șapte sunt deraiate”, au spus reprezentanții ISU Dolj.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară este închisă începând cu ora 8.20 pe raza SRCF Craiova, între stațiile CF Malu Mare și Banu Mărăcine, din cauza deraierii unor vagoane din compunerea unui tren de marfă, aparținând operatorului privat GFR (Grup Feroviar Român).

Trenul, care avea în compunere 23 de vagoane și circula pe distanța Slobozia - Veche Curtici, transporta produse petroliere.

Potrivit CFR, vagoanele deraiate s-au răsturnat în viaductul Cârcea.

”La fața locului se deplasează reprezentanții autorităților care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care vor interveni pentru eliberarea gabaritului. În prezent un tren de călători a fost oprit în parcurs (IR 1797 – în stația CF Jianca) și așteaptă redeschiderea circulației”, arată Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.

Citește și: PSD continuă CRITICILE! Eugen Teodorovici: 'Acțiunile incalificabile, de huliganism, de forță, de ură, ale unor specimene cu fețe umane' .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu