Alerta la pompieri. Locatarii unui bloc din Constanta au cerut ajutor dupa ce s-au auzit tipete dintr-un apartament

Postat la: 13.10.2017 08:10

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această dimineață, în jurul orei 04:40 pentru deblocare ușă în Constanța bulevardul Ferdinand nr.95 .

Potrivit ISU Dobrogea, la fata locului s-a deplasat o autospecială din cadrul detașamentului de pompieri Fripis. Apelul pe 112 a fost dat de către vecini pentru că de aproximativ 3 ore se auzeau niste țipete.

Pompierii militari au spart geamul, au intrat în imobil și au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 87 de ani căzut in baie. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta refuzând transportul la spital. 

Acesta este al treilea caz de acest gen cu care s-au confruntat pompierii constănțeni în ultimele ore. Primul caz a fost pe Aleea Pelicanului acolo unde a fost găsit un bărbat decedat în apartament, iar al doilea pe strada Arcului unde a fost găsit un bărbat de 87 de ani în stop cardio-respirator. Cu toate eforturile depuse de cadrele medicale acesta nu a mai putut fi salvat. 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu