ALERTA Ionuț Negoița a anunțat ca i-a dat lui Mircea Rednic pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo: E cel mai potrivit om sa preia clubul

Postat la: 13.06.2019 21:40

Ionuţ Negoiţă a anunțat că dorește să vândă Dinamo. Patronul din "Ștefan cel Mare", contestat de suporteri, spune că ar vrea să cedeze pachetul majoritar de acţiuni chiar lui Mircea Rednic (57 de ani), cel pe care l-a demis, în urmă cu o săptămână, din funcția de antrenor.

Ionuţ Negoiţă inteționează să vândă pachetul majoritar de acţiuni lui Mircea Rednic la preţul de 3 milioane de euro, afaceristul fiind de acord ca sumă să fie achitată în trei tranşe anuale, scrie gsp.ro. Între cei doi au fost mai mult discuţii în ultimul timp, însă preţul cerut de Negoiţă n-a fost pe placul lui Rednic.

Citește și: A comis-o pentru prima dată de la condamnarea lui Dragnea! Ce a putut să zică Viorica Dăncilă

Negoiţă voia şase milioane de euro în schimbul acţiunilor de la Dinamo. "Nu am să intru în detaliile afacerii, dar e adevărat că i-am propus lui Mircea Rednic să ia pachetul majoritar. Având în vedere ultimele evenimente de la Dinamo am considerat că Mircea Rednic e cel mai potrivit om în acest moment să preia clubul", a declarat Ionuţ Negoiţă, pentru sursa citată.

Rednic şi Negoiţă au negociat de mai multe ori în ultimele luni, dar patronul a cerut, iniţial, şase milioane de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni. Presiunile făcute de fani în ultima vreme l-au determinat pe Ionuţ Negoiţă să accepte să vândă Dinamo la un preţ mai mic.

Citește și: Ion Țiriac aruncă bomba! Acuzații grave la adresa BNR .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu