Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_hhg116fkla1t26bfug66f8j1f7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
ALERTA Incendiu la Psihiatria Spitalului Oradea: 24 de pacienți evacuați de URGENȚA, trei cu arsuri

ALERTA Incendiu la Psihiatria Spitalului Oradea: 24 de pacienți evacuați de URGENȚA, trei cu arsuri

Postat la: 16.08.2019 09:56

Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri în secția exterioară de psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea, din cauza unei țigări. 24 de persoane au fost evacuate, iar trei pacienți au suferit arsuri și intoxicații cu fum. La UPU au ajuns și doi angajați ai spitalului, conform Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii bihoreni au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, pentru localizarea și stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un salon cu patru paturi de la Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Oradea.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Simona Halep a fost ELIMINATĂ din optimile de la Cincinnati

Incendiul s-a manifestat la parterul clădirii și au fost evacuate 24 de persoane, pacienți ai spitalui.

Trei dintre aceștia au fost răniți și duși la UPU Oradea.

„O persoană a suferit arsuri de gradul III pe 40% din suprafața corporală, una arsuri de gradul II la nivelul feței și căilor respiratorii iar cea de-a treia victimă a fost intoxicată cu fum. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o fumatul în locuri nepermise”, a spus Roșca.

De asemenea, doi angajaţi ai spitalului, un asistent medical şi un îngrijitor, care au intervenit la evacuarea pacienților, iar apoi s-au simțit rău, au fost transportați la UPU, iar la nivelul Spitalului Clinic Municipal ”Gavril Curteanu” Oradea a fost declanșată o anchetă internă pentru verificarea împrejurărilor în care o persoană ar fi putut fuma la Psihiatrie, deși acest lucru este interzis.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu