ALERTA Coreea de Nord s-a retras din turneul preolimpic de handbal feminin, iar Kazahstan i-a luat locul in grupa Romaniei

Postat la: 15.01.2020 22:16

Federaţia Internaţională de Handbal a anunţat, miercuri seară, că reprezentativa Coreei de Nord va fi înlocuită cu Kazahstan, la turneul preolimpic din Muntenegru, din luna martie, unde va evolua şi echipa României. Coreea de Nord anunţase retragerea încă de săptămâna trecută.

IHF a făcut anunţul la mai bine de o săptămână de când Coreea de Nord anunţase că nu va participa. Forul internaţional nu a precizat nici motivele care au determinat alegerea reprezentativei Kazahstan în locul Coreei de Nord, informează news.ro.

Citește și: Decizie bombă! Liviu Dragnea ar putea fi eliberat

Astfel, între 20-22 martie, în Muntenegru, echipa României va evolua, în ordine, cu Kazahstan (20 martie), cu Norvegia (21 martie) şi cu Muntenegru (22 martie), pentru două calificante la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Naţionala se va reuni pentru prima dată în 2020 între 19-22 ianuarie. În acest moment nu are antrenor, după plecarea suedezului Tomas Ryde, iar joi, la şedinţa Consiliului de Administraţie al FR Handbal, ar urma să fie anunţat succesorul acestuia. Principala propunere a Comisiei Tehnice: Bogdan Burcea.

Citește și: Nebunie în Ministerul de Interne! Harta secretă a ‘destructurării’ Jandarmeriei! .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu