Alegerile din Romania, in PRIM -PLAN in presa internaționala: cine sunt FAVORIȚII conform jurnaliștilor de peste hotare

Postat la: 10.11.2019 13:40

Principalele agenţii de presă şi publicaţii internaţionale relatează despre alegerile prezidențiale care sunt organizate duminică în România și despre principalii candidați pentru funcția de președinte, conform Mediafax.

"Alegătorii români merg duminică la urne pentru a îl susține pe Klaus Iohannis, un politician anticorupție care a câștigat admirație din partea Occidentului pentru angajamentul său față de statul de drept", relatează agenția Reuters.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

"Alegeri prezidențiale au loc duminică în România, iar Klaus Iohannis este favorit pentru a câștiga majoritatea voturilor, însă nu suficient pentru a obține o victorie directă", scrie agenție Dpa.

"Principalii contracandidați sunt fostul premier și liderul Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, liderul Uniunii Salvați România (USR), Dan Barna și Mircea Diaconu, candidat independent", notează jurnaliștii germani.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu