ALDE Sector 2 a organizat o dezbatere despre sistemul educațional din Romania

Postat la: 17.05.2019 15:15

Reprezentanții ALDE Sector 2 au organizat dezbaterea "A fi profesor în România" în care au discutat cu 200 de profesori despre  problemele și dificultățile cu care se confruntă sistemul educațioal în țara noastră.

Citește și: Doliu în lumea politică: un important lider țărănist a murit

„A FI PROFESOR ÎN ROMÂNIA

1. Educația din România - orientată spre performanță sau reușită?

2. Cariera didactică între satisfacții și provocări.

Împreună, cei peste 200 de profesori, alături de Ministrul Energiei şi Preşedintele ALDE Sector 2 – Prof. univ. dr. ing. Anton Anton, de candidatul #ALDE la alegerile europarlamentare din 26 mai – Prof.univ.dr. Daniel Barbu, de Viceprimarul Municipiului Bucureşti – Prof.univ.dr. Tomniţa Florescu, personalități din învățământul universitar, părinți, au demonstrat în această seară că școala românească se bazează și funcționează cu oameni de o reală valoare morală și profesională, pentru oameni.

I-am asigurat pe toți cei prezenți că aceste întâlniri vor continua și că le vom derula și multiplica în viitor. Am ajuns împreună la concluzia că rezolvarea problemelor din sistemul de învăţământ este să căutăm cu toții soluții, părinți, profesori, factori decidenți”, au precizat reprezentanții ALDE.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu