Aglomerație in continuare in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei

Postat la: 15.08.2019 14:56

Traficul rutier continuă să fie foarte intens către zona montană. Sunt coloane de mașini la Comarnic şi la Bușteni, atât la urcare, cât și la coborâre. La Breaza, coloana măsoară 4 kilometri, către Comarnic, potrivit Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe DN1 Ploieşti - Braşov traficul rutier este intens către zona montană, circulându-se în coloană la Comarnic, de la kilometrul 100 până la kilometrul 106, şi la Bușteni - de la kilometrul 125 până la kilometrul 130 pe urcare și de la kilometrul 138 până la 132 pe coborâre.

Aglomerație este și pe DJ 101R Breaza, unde coloana este de aproximativ 4 kilometri către Comarnic.

Citește și: Un bărbat s-a înecat în mare, la Eforie

Pe DN 1A este o coloană în mișcare de la kilometrul 102 Măgurele până la kilometrul 105 Coada Malului și de la kilometrul 106 Făget până la kilometrul 111 la intrare Văleni, precum și pe zona centrală a orașului.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenţie sporită şi viteză redusă, să nu facă depăşiri riscante, să se asigure la fiecare schimbare a direcţiei de mers şi să adopte permanent o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu