Afecțiunea pentru care a fost operata Gabriela Firea. Edilul, despre medici: Am știut ca sunteți la fel de buni ca orice centru medical european

Postat la: 13.01.2019 11:56

Gabriela Firea a suferit o afectiune gastro-intestinala acuta, care a necesitat o operatie laparoscopica si tratament, potrivit unor surse avizate. Edilul Capitalei anunta, printr-o postare pe Facebook, că a avut probleme de sănătate, sustinand ca s-a tratat la spitalele Colentina si Ion Cantacuzino.

"Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice. Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra. Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citeste si Focuri de ARMĂ pentru oprirea unui șofer - Bărbatul a reușit să fugă după ce a lovit o mașină de poliție

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu