Afacerea anului: un barbat a cumparat un cartonaș cu 2 dolari aproape unic cu celebrul jucator Babe Ruth și ar putea sa-l vanda cu 2 milioane de dolari

Postat la: 11.02.2019 14:32

Un cartonaş de colecţie care are pe el imaginea legendarului jucător de baseball Babe Ruth ar putea fi vândut pentru milioane de dolari, transmite UPI, potrivit Mediafax.

Citește și: Marius Copil coboară în clasamentul ATP cu 16 poziții, după a fost eliminat în optimile de finală din Bulgaria

Cartonaşul a fost cumpărat cu 2 dolari de Dale Ball, din California, dintr-un magazin de obiecte sportive de colecţie din statul Nevada. Preţul normal era de 8 dolari, dar în ziua respectivă fusese aplicat un discount masiv. Proprietarul magazinului nu a realizat că era, cel mai probabil, vorba despre un model ultra-rar autentic Shotwell W-575-1 Babe Ruth. Se crede că doar două copii au supravieţuit până în zilele noastre.

Obiectul de colecţie a fost realizat de Shotwell Company în 1921. Un expert din Beverly Hills a declarat că acest cartonaş este autentic, dar, înainte de a încasa pe el o sumă fabuloasă, Ball trebuie să treacă prin procesul de autentificare.

Bărbatul a anunţat că doreşte să vândă cartonaşul, dar nu pentru mai puţin de 2 milioane de dolari.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu